Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni takoi Ministrin e Jashtëm të Singaporit Nju Jork, 25 shtator 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka takuar sot në Nju Jork Ministrin e Punëve të Jashtme...më shumë
Ministri Hyseni mori pjesë në pritjen e Organizatës së Konferencës Islamike Nju Jork, 24 shtator 2010 - Gjatë qëndrimit në Nju Jork dhe në margjina të sesionit plenar të Asamblesë së Përgjithshme, Ministri i Punëve...më shumë
Ministri Hyseni takoi Ministrin e Shtetit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Dominikës, Alvin Bernard Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, takoi sot në Nju Jork Ministrin e Shtetit në Ministrinë e Punëve të Jashtme...më shumë
Ministri Hyseni mbajti një ligjëratë në Universitetin e Nju Jorkut Nju Jork, 24 shtator 2010 Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka mbajtur sot një ligjëratë në Universitetin e Nju...më shumë
Delegacioni i Kosovës takoi Kryeministrin e Antigua dhe Barbudas dhe Presidentin e IrakutNju Jork, 24 shtator 2010 - Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, i shoqëruar nga Kryeministri Hashim Thaçi dhe Ministri i Punëve të...më shumë
Ministri Hyseni takoi Ministrin e Jashtëm të Armenisë dhe mori pjesë në samitin e liderëve ballkanikë Gjatë qëndrimit të tij në Nju Jork, në margjinat e sesionit plenar të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Ministri i Punëve...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2602