Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni takoi Ambasadoren Amerikane DiCarlo dhe përfaqësues të shumtë në Nju JorkNju Jork, 28 korrik 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka vazhduar serinë e takimeve me përfaqësues të...më shumë
Takime të shumta të Ministrit Hyseni në Nju Jork Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka zhvilluar një numër të madh takimesh me përfaqësues të akredituar...më shumë
Ministri Hyseni udhëton për në Nju Jork Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka udhëtuar sot për në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara. Ministri do të...më shumë
Deklaratë e Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Sh.T. Skender Hyseni në lidhje me Mendimin e GJND-së Mirëpresim Mendimin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë, dhënë sot. Gjykata konstatoi, me shumicë dërmuese, se Deklarata e...më shumë
Pjesëmarrja e Ministrit Hyseni në Samitin e Kroacisë
Dubrovnik, 10 korrik 2010

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka vazhduar qëndrimin e tij në Dubrovnik të...
më shumë
Ministri Hyseni merr pjesë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Kartës së Adriatikut
Dubrovnik, 9 korrik 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka marrë pjesë sot në takimin e Ministrave të...
më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2568