Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni takohet të hënën me Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, Ban Ki-moon Nju Jork, 29 korrik 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, do të vazhdoj aktivitetin diplomatik në Nju Jork edhe gjatë...më shumë
Ministri Hyseni vazhdoi takimet me përfaqësues të shumtë në Nju JorkMinistri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka vazhduar edhe sot serinë e takimeve me përfaqësues të përhershëm të...më shumë
Ministri Hyseni takoi Përfaqësuesin e Përhershëm të Gjermanisë në OKBNë kuadër të takimeve dhe bisedave që për qëllim kanë bashkërendimin e ngushtë të veprimeve me shtete partnere pas mendimit...më shumë
Ministri Hyseni takoi Ambasadoren Amerikane DiCarlo dhe përfaqësues të shumtë në Nju JorkNju Jork, 28 korrik 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka vazhduar serinë e takimeve me përfaqësues të...më shumë
Takime të shumta të Ministrit Hyseni në Nju Jork Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka zhvilluar një numër të madh takimesh me përfaqësues të akredituar...më shumë
Ministri Hyseni udhëton për në Nju Jork Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka udhëtuar sot për në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara. Ministri do të...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2565