Na ndiqni në:

Lajme - MPJ

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli takoi Ambasadoren e Turqisë, ri-konfirmohet mbështetje dhe bashkëpunimi dypalëshNë vazhdën e takimeve me korin diplomatik të akredituar në Kosovë, Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli takoi Ambasadoren e Kroacisë, vlerësohen marrëdhëniet e shkëlqyera në mes dy vendeveZëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pritur sot në takim, Ambasadoren e...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli takoi Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesen e Posaçme të BE-së, Nataliya ApostolovaPrishtinë, 12 shtator 2017 - Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pritur në...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z.Behgjet Pacolli takoi ambasadoren finlandeze, diskutohet liberalizimi i vizavePrishtinë, 12 shtator 2017 -Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pritur në...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, ka pritur në takim ambasadorin e SHBA-ve z.Greg DelawiePrishtinë, 12 shtator 2017 - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pritur në...më shumë
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, ka pritur ambasadorët e Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe ShqipërisëPrishtinë, 11 shtator 2017 - Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, ka pritur në...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2261