Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Zëvendësministri Selimi takoi udhëheqës të organizatave ndërkombëtare në GjenevëGjenevë, 30 mars 2012 - Në një vizitë njëditore në Gjenevë, ku gjenden selitë e një numri të madh të agjencive dhe organizatave...më shumë
Ministri Hoxhaj merr mbështetje të fuqishme nga Italia për proceset integruese të KosovësRomë, 28 mars 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, u takua sot në Romë me ministrin e Punëve të Jashtme...më shumë
Ministri Hoxhaj: Zgjedhjet lokale në veri e rrezikojnë tërë arkitekturën e sigurisë në BallkanRomë, 28 mars 2012 – Në ditën e parë të vizitës zyrtare në Itali, ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj,...më shumë
Ministri Hoxhaj për vizitë zyrtare në ItaliPrishtinë, 28 mars 2012 – Me ftesë të ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Italisë, Giulio Terzi, ministri i Punëve të...më shumë
Nisi punimet Konferenca “Rrjeti Transatlantik TN2020” me temë “Fuqizimi në Ballkan”Prishtinë, 27 mars 2012 – Organizuar nga Këshilli Britanik në Kosovë, Këshilli Britanik në Washington DC dhe Ambasada Britanike, në bashkëpunim me...më shumë
40 pjesëmarrës nga Amerika Veriore, Meksika dhe Evropa - në Konferencën “Rrjeti Transatlantik TN2020”Prishtinë, 26 Mars 2012 – Me rastin e organizmit të Konferencës “Rrjeti Transatlantik TN2020”, e cila do të zhvillohet nga 27 deri më 29 mars 2012 në...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2375