Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Hoxhaj falënderon Emiratet e Bashkuara Arabe për përkrahjen e KosovësPrishtinë, 17 tetor 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pritur në një takim, një delegacion të...më shumë
Ministri Hoxhaj emëron Drejtorin e Akademisë Diplomatike të KosovësPrishtinë, 16 tetor 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka emëruar Ambasadorin e parë të Republikës...më shumë
MPJ falënderon Ambasadorin Hamiti për punën e tij në shërbimin e jashtëm të KosovësPrishtinë, 16 tetor 2012 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, falënderon Ambasadorin e parë të Republikës së...më shumë
Hoxhaj nënshkruan vendimin për mbështetjen e programit të shkëmbimit të bursistëve ndërmjet SHBA-ve dhe KosovësPrishtinë, 15 tetor 2012 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka marrë vendim për ndarjen e shumës prej 100.000...më shumë
Hoxhaj: Politika e jashtme interes nacionalPrishtinë, 11 tetor 2012 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj në Interpelancën e thirrur nga Lidhja Demokratike e Kosovës,...më shumë
Hoxhaj: “Deutsche Welle”, zëri i të vërtetës Prishtinë, 10 tetor 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pritur sot një ekip të transmetuesit...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2565