Na ndiqni në:

Lajme MPJ

MPJ përkrah konferencën e akademikëve dhe teologëve dedikuar përvjetorit të Konstantinit të MadhPrishtinë, 15 maj 2012 - Universiteti Amerikan në Kosovë (AUK) në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës...më shumë
Ministri Hoxhaj merr pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-sëNew York, 13 maj 2012 – Ministri i Punëve të Jashtëm i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj nesër do të marrë pjesë në seancën e...më shumë
Selimi: Kosova të përforcojë identitetin e vet në baza multilateralePrishtinë, 10 maj 2012 - Të enjten në Prishtinë, është mbajtur Seminari ndërministror për pjesëmarrje dhe bashkëpunim rajonal të Republikës...më shumë
Ambasadori Peci u takua me Kryetaren e Parlamentit të LetonisëRiga, 8 maj 2012 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Suedi, jorezident për Letoni, Lulzim Peci, u prit në një audiencë të veçantë nga...më shumë
Ambasadori Lulzim Peci ia dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të LetonisëRiga, 08 maj 2012 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Suedi, Lulzim Peci, në një audiencë solemne në pallatin presidencial në Riga, i dorëzoi...më shumë
Doli nga shtypi numri i katërt i periodikut “Kosovo’s New Diplomat”Prishtinë, 8 maj 2012 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, ka botuar numrin e katërt të periodikut dymujor, “Kosovo’s New...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2378