Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm Pacolli takon homolugun e tij të Emiratave të Bashkuara Lartmadhërinë e Tij, Sheikh Abdullah bin Zayed bin Sultan Al NayaNew York, 21 Shtator 2017 - Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikes se Kosovës, z. Behgjet PACOLLI, në kuadër të takime...më shumë
Komunikatë për mediaMinistria e Punëve të Jashtme ka qenë dhe mbetet e përkushtuar për anëtarësimin e plotë të Republikës së Kosovës në INTERPOL. Në...më shumë
Pacolli edhe sot po vazhdon me agjendën e ngjeshur në kuadër të takimeve në Asamblenë e Përgjithshme në New Yorkmë shumë
Takimet e Zv/Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-sëmë shumë
Zëvendës-Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm Pacolli dënon gjuhën e përdorur anti-semitiste në KosovëPrishtinë, 19 Shtator, 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, e ka dënuar me...më shumë
Sqarim lidhur me intervistën e Zv/Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm, z.Behgjet Pacolli dhënë mediumit zviceran SRFTë nderuar,
Të gjitha verzionet e shkurtuara në shqip të një interviste që Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Jashtëm i Kosovës, z.Behgjet...
më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2372