Na ndiqni në:

Lajme - MPJ

Takimet e Zv/Kreministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-sëmë shumë
Zëvendës-Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm Pacolli dënon gjuhën e përdorur anti-semitiste në KosovëPrishtinë, 19 Shtator, 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, e ka dënuar me...më shumë
Sqarim lidhur me intervistën e Zv/Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Jashtëm, z.Behgjet Pacolli dhënë mediumit zviceran SRFTë nderuar,
Të gjitha verzionet e shkurtuara në shqip të një interviste që Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Jashtëm i Kosovës, z.Behgjet...
më shumë
Zv. Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm Pacolli dënon sulmin e ulët dhe qyqar në LondërPrishtinë, 15 shtator 2017 - Zëvendës-Kryeministri i parë dhe Ministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, z. Behgjet Pacolli, dënon fuqimisht sulmin e...më shumë
Zv/Kryeministri i parë dhe ministri Jashtëm Behgjet Pacolli, takohet me shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në PrishtinëPrishtinë, 15 shtator 2017 - Në takimin njohës që Zëvendëskryeminiministri i parë dhe ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës z.Behgjet Pacolli, ka...më shumë
Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm takon liderin e opozitës Basha dhe ish-Kryeministrin BerishaTiranë, 14 Shtator 2017 - Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës se Kosovës, z. Behgjet PACOLLI, në kuadër të...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2255