Na ndiqni në:

Kosova ngrihet për nëntë pozita në ranglistën e FIFA-s

Prishtinë, 24 nëntor 2017 - Fitorja dramatike ndaj Letonisë me rezultat 4 me 3 i ka ndihmuar Kosovës në ranglistën e re të FIFA-s. Kosova është ngritur për nëntë pozita në këtë ranglistë dhe tani gjendet në pozitën e 174.

Ngritje për nëntë pozita ka siguruar edhe Shqipëria. Fitorja ndaj Turqisë me rezultat 3 me 2 i ka ndihmuar kuqezinjve që tani të pozicionohen në pozitën e 62-të. Në pozitat e para janë Gjermania, Brazili, Portugalia, Argjentina dhe Belgjika.

Burimi:http://www.koha.net/sport/59096/kosova-ngrihet-per-nente-pozita-ne-ranglisten-e-fifa-s/

“T’padashtun” shtrin fushatën promovuese për “Oscar” deri në EgjiptElbenita Kajtazi-Halimi impresionon kritikën gjermane me rolin e GretelësPetrit Halilaj përballet me fëmijërinë në ekspozitë në Londër“Martesa” drejt Estonisë me ekip prej gjashtë vetash