Na ndiqni në:

Flaka Goranci magjeps publikun austriak në sallën e famshme “Stefanienesaal”

Prishtinë, 23 nëntor 2017- Mezo-sopranoja Flaka Goranci, ka interpretuar në një koncert në Grazë të Austrisë. Ajo me zërin e saj ka magjepsur të pranishmit gjatë interpretimit të mbrëmshëm në sallën e famshme “Stefanienesaal”, bashkë me orkestrën “Con fuoco”.

Për KultPlus, Goranci, tregoi emocionet që kishte gjatë interpretimit para publikut austriak, dhe gjatë këtij koncerti që dirigjohej nga Svetoslav Borisov. “Ishte një kënaqësi e madhe të interpretosh nën drejtimin e një dirigjenti në zë si Svetoslav Borisov. Bashkë me orkestrën “Con fuco” kemi interpretuar tri arie nga repertori operistik dhe ai i operetave.

Koncerti është pritë mjaft mirë nga publiku”, ka thënë për KultPlus, Goranci. Flaka Goranci, ka interpretuar në sallën Stefaniensaal, që është një sallë 150 vjeçare dhe është një nga sallat më me renome jo vetëm ne Graz por edhe në gjithë Austrinë, meqë aty interpretojnë emrat më të mëdhenj të muzikës klasike.

Burimi:http://www.kultplus.com/muzika/flaka-goranci-magjeps-publikun-austriak-ne-sallen-e-famshme-stefanienesaal-foto/

Petrit Halilaj përballet me fëmijërinë në ekspozitë në LondërKosova ngrihet për nëntë pozita në ranglistën e FIFA-sElbenita Kajtazi-Halimi impresionon kritikën gjermane me rolin e GretelësKosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në Preshevë