Na ndiqni në:

Ambasada gjermane organizon dy mbrëmje muzikore

Prishtinë, 23 nëntor 2017 - Në kuadër të aktiviteteve kulturore Ambasada Gjermane në Prishtinë organizon dy mbrëmje muzikore të zhanrit jazz me artistët gjermanë të grupit “Casimir Jazz Trio”.

Koncerti i parë mbahet të premten, në orën 21:00 në Hamam Jazz Bar në Prishtinë, ndërsa koncerti i dytë mbahet të shtunën, në orën 19:00 në Mitrovica Social Club në Mitrovicë. Koncerti është publik dhe hyrja është falas për të gjithë.

Burimi:http://www.epokaere.com/sq/Kultur%C3%AB/Ambasada-gjermane-organizon-dy-mbr%C3%ABmje-muzikore

U dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFF Artisti Petrit Halilaj do të prezantojë veprat e tij në New YorkFilmi “Përjetësisht fëmi”, edhe në tri festivale të rëndësishme ndërkombëtare“T’padashtun” shtrin fushatën promovuese për “Oscar” deri në Egjipt