Na ndiqni në:

“Martir”me regji të Fatos Berishës, pjesëmarrëse në “Skupi Festival”

Prishtinë, 12 tetor 2017 - Të shtunën më 14 tetor në edicioni e njëmbëdhjetë të Festivalit Ndërkombëtar të Teatrove “SkupiFestival”, do të jepet shfaqja nga Teatri i Qytetit të Gjakovës “Hadi Shehu” “Martir”, shkruan KultPlus.

Kjo shfaqje që përfaqëson Kosovën në këtë festival në Maqedoni, vjen me regji të regjisorit Fatos Berisha. Shfaqja sjellë në kastën e aktorëve: Besfort Berberi, Yllka Pylla, Edmond Hafizademi, Bujar Ahmeti, Muradije Muriqi, Arbies Komoni, Ylber Mehmeti, Yllka Lota, Myrvete Kurtishi dhe Ahmet Bakija. “Martir”, shfaqet të shtunën më 14 tetor me fillim nga ora 20:00 në QKR (MKC)-Salla Frosina ndërsa festivali ndërkombëtar i teatrove ‘SkupiFestival’, nisë nesër në Shkup.

Burimi:http://www.kultplus.com/teatri/martir-regji-te-fatos-berishes-pjesemarrese-ne-skupifestival/

U dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFF“T’padashtun” shtrin fushatën promovuese për “Oscar” deri në EgjiptKosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në PreshevëVepra e artistit Driton Selmani “mbron” vizitorët e festivalit në Amsterdam