Na ndiqni në:

Filmi “Babai” nesër shfaqet në festivalin “Around the World in 14” në Berlin

Prishtinë, 2 dhjetor 2015- Filmi “Babai”, do të shfaqet premierë për audiencën e Berlinit dhe këtë prezantim, regjisori i filmit Visar Morina e ka vlerësuar të jetë më i veçantë. Festivalin “Around The World in 14 Films” që ka filluar të mbahet në Berlin, Morina e ka quajtur si një ndër festivalet më të dashura dhe ka ftuar qytetarët e Berlinit që të shohin filmin e tij që do të shfaqet në orën 19:30 më 3 dhjetor.

Në film luajnë aktorët, Val Maloku, Astrit Kabashi, Adriana Matoshi, Enver Petrovci, Xhevdet Jashari, Armend Ismajli, Arijeta Ajeti, Alban Ukaj, kurse filmi ka rrëfimin në vitet e 90-ta, kur Kosova ishte një gjendje jo të mirë.


Burimi: http://bit.ly/1luPmA4

 Artisti Petrit Halilaj do të prezantojë veprat e tij në New YorkElbenita Kajtazi-Halimi impresionon kritikën gjermane me rolin e GretelësFilmi “Përjetësisht fëmi”, edhe në tri festivale të rëndësishme ndërkombëtareVepra e artistit Driton Selmani “mbron” vizitorët e festivalit në Amsterdam