Na ndiqni në:

Ndahen Çmimet FIDES për bizneset nga Kosova dhe diaspora

Prishtinë, 1 dhjetor 2015 – Përfaqësues të bizneseve nga Kosova dhe diaspora do të nderohen sot me çmimin FIDES 2015 për kontributin e tyre të dhënë për të mirën e përbashkët. Këtë çmim për të shtatën herë me radhë do ta ndajë Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) në bashkëpunim me Rockefeller Brothers Fund.

Në këtë ceremoni do të jenë prezent kori diplomatik, përfaqësues të institucionet vendëse  dhe ndërkombëtare, përfaqësues të bizneseve kosovare dhe nga diaspora si dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

Në këtë ceremoni pritet të marrë pjesë edhe presidentja e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga e cila do të mbajë një fjalim rasti.
 

Burimi: http://bit.ly/1Nko6KË

Elbenita Kajtazi-Halimi impresionon kritikën gjermane me rolin e GretelësU dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFFVepra e artistit Driton Selmani “mbron” vizitorët e festivalit në AmsterdamKosova ngrihet për nëntë pozita në ranglistën e FIFA-s