Na ndiqni në:

Prej 18 dhjetorit të këtij viti fuqizohet marrëveshja për bashkëpunim ekonomik Kosovë-Slloveni

Prishtinë, 18 nëntor 2015 – Është ratifikuar dhe hyn në fuqi nga 18 dhjetori 2015, marrëveshja për Bashkëpunim Ekonomik mes Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Sllovenisë, e nënshkruar në Lubjanë më 10 prill 2015.
Kosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në PreshevëU dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFFPesë filma të Kosovës janë prezantuar para selektorëve të Berlinales Artisti Petrit Halilaj do të prezantojë veprat e tij në New York