Na ndiqni në:

Në Kosovë besimtari katolik pastron xhaminë

Prishtinë, 23 shtator – Mikel Quni nga Klina është shembulli më mirë i tolerancës ndërfetare në Kosovë. Ai për çdo festë të Bajramit, i pastron vullnetarisht xhamat e xhamisë ndonëse është i besimit katolik.

Prishtinë, 23 shtator – Mikel Quni nga Klina është shembulli më mirë i tolerancës ndërfetare në Kosovë. Ai për çdo festë të Bajramit, i pastron vullnetarisht xhamat e xhamisë ndonëse është i besimit katolik.

 Siç raportojnë mediet kosovare këtë e ka bërë të ditur myezini i xhamisë se këtij qyteti, Arianit Bojaj.  “Personi që po shihni në këtë foto, është Mikel Quni nga Klina dhe është pjesëtarë i fesë katolike i cili pothuaj për çdo festë të Bajramit vjen vullnetarisht dhe i pastron xhamat e xhamisë së qytetit.

 Ky është shembull i bashkëpunimit dhe miqësisë ndërfetare në qytetin tonë”, ka shkruar Bojaj.

Elbenita Kajtazi-Halimi impresionon kritikën gjermane me rolin e GretelësPetrit Halilaj përballet me fëmijërinë në ekspozitë në LondërU dha premiera botërore e filmit “Martesa” në PÖFF Artisti Petrit Halilaj do të prezantojë veprat e tij në New York