Na ndiqni në:

Fjalime

Fjalimi i plotë i Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, z Behgjet Pacolli, në konferencën “NATO dhe Ballkani PerëndimorFjalimi i plotë i Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, z Behgjet Pacolli, në konferencën “NATO dhe Ballkani Perëndimor: Dinamikat rajonale...më shumë
Zëvendëskryeministri për "EurActiv" Thaçi: Kosova gjithnjë më afër të ardhmes evropianeZëvendëskryeministri i parë, njëherësh Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në një...më shumë
Fjala e SH.T. Hashim Thaçi, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të BashkuaraE nderuara Presidente,
Të nderuar Shkëlqesi, anëtarë të Këshillit të Sigurimit,
më shumë
Fjalimi i SH.T. Hashim Thaçi Zëvendëskryeministër i Parë dhe Ministër i Punëve të Jashtme Mbledhja e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara 6 shkurt 2015Më lejoni që fillimisht të shpreh kënaqësinë time për këtë mundësi që t’ju drejtohem në takimin e parë të këtij për...më shumë
Fjalimi i zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në ceremoninë e dhënies së çmimit “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i TiranësTë nderuar të pranishëm erdha në këtë ceremoni nga Parisi, ku dje ishim të bashkuar e gjithë bota demokratike në marshin e bardhë të...më shumë
Prioritetet e reja të Politikës së Jashtme të KosovësNga Hashim Thaçi

Shkrim autorial i Zëvendës Kryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, Hashim Thaçi, në Universitetin LSE
më shumë
Artikuj: 6