Na ndiqni në:

Mundësitë e Investimeve

Teknologjia e Informimit dhe KomunikimitSektori i TI-së në Kosovë, duke përfshirë Ofruesit e Shërbimit të Internetit, ka shënuar një zhvillim të jashtëzakonshëm që nga viti...më shumë
Agrobiznesi – Përpunimi i Ushqimit dhe Paketimi Klima e Kosovës është e ndikuar nga afërsia e saj me detin Adriatik dhe Egje, si dhe me tokën kontinentale Evropiane në veri.më shumë
Minierat dhe Energjia në KosovëKosova ka një aset të lakmueshëm të burimeve natyrore. Në 14.7 milion tona, Kosova posedon rezervën e dëshmuar të pestë më të madhe në...më shumë
Tekstili dhe LëkuraMe mbi 200 vjet traditë, tekstili ishte sektori i dytë më i madh industrial në Kosovë, pas minierave. Në të kaluarën, produktet nga prodhuesit kosovarë...më shumë
Përpunimi i DruritMbi 50% e tokës së Kosovës është e mbuluar me pyje, duke përfaqësuar një sipërfaqe rreth 465.000 hektarë. Pyjet gjethegjera të krijuara...më shumë
TurizmiPasuritë natyrore të Kosovës paraqesin burim të kualitetit të lartë për turizëm. Përshkrimi i potencialit për turizëm në Kosovë, lidhet...më shumë
Gurët DekorativDisponueshmëria e njërit nga gurët më të bukur dekorativ në botë është një nga sekretet e fshehura të Kosovës. më shumë
NdërtimtariaGjatë viteve të fundit industria e ndërtimit u shndërruar nënjë nga sektorët më të rëndësishëm që kontribuon në rritjen ekonomike...më shumë