Arkivi

Shtator 2015
H Ma E P Sh D
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Drejtori i Përgjithshëm

Drejtori i Përgjithshëm (DP):

  • Udhëheq dhe bashkërendon detyrat dhe punët e Departamenteve nën mbikëqyrjen e tij/saj;
  • Sipas kërkesës, lehtëson komunikimin në mes të Ambasadave dhe misioneve të tjera me Ministrinë dhe ministrin;
  • Ofron këshilla nga fushë- veprimtaria e departamenteve nën mbikëqyrjen e tij/saj;
  • Vepron në bashkëpunim me këshilltarët politikë, në varësi edhe të fushave specifike të kompetencës së tyre, dhe duke u bashkërenduar me Sekretarin e Përgjithshëm, rreth politikave kryesore për ministrin dhe zëvendësministrin.


Drejtor Gjeneral (u.d.): Xhelal Shaqiri
Email: zdp.mpj@rks-gov.net
Tel: 038 200 77 070

Stay Connected with MFA

Zëvendëskryeministri Thaçi priti në takim lamtumirës ambasadorin e Holandës, Robert Bosch

01.09.2015

Prishtinë, 1 shtator 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Holandës, Robert Bosch.më shumë

Zëvendëskryeministri Thaçi priti në takim njoftues ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç

01.09.2015

Prishtinë, 1 shtator 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, priti sot në një takim njoftues ambasadoren e re të Republikës...më shumë