Na ndiqni në:

Pasqyrimi i vizitës së ministrit Enver Hoxhaj në mediet arabe 12 – 14 shtator 2011

Pasqyrimi i vizitës së ministrit Enver Hoxhaj në mediet arabe 12 – 14 shtator 2011
Nr.GazetaArtikulli
Data
1.Liga ArabeSekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe takon ministrin e Jashtëm të KosovësZyra për media e Sekretarit të Përgjithshëm të LA12 shtator 2011
2.Myftinia e EgjiptitNë takimin me ministrin e Jashtëm të Kosovës, kryemyftiu konfirmon se vullneti kolektiv i popullit egjiptian është i vendosur në tejkalimin e sfidave të tanishmeQendra për media e Mytinisë së Egjiptit14 shtator 2011
3.Porta e AhramitMinistri i Jashtëm i Kosovës takon nesër intelektualët egjiptianë në Sindikatën e MjekëveRabiëe Shaheen11 shtator 2011
Ministri i Jashtëm i Kosovës konfirmon mbështetjen për Egjiptin për të realizuar ambiciet e tijA. Sh. A.12 shtator 2011
Ministri i Jashtëm i Kosovës viziton Partinë Al-Wafd dhe takon al-BadawyA. Sh. A.13 shtator 2011
Ministri i Jashtëm i Kosovës: Kërkojmë njohjen nga EgjiptiA. Sh. A.13 shtator 2011
Sabahi bashkohet me lëvizjet protestuese dhe takon ministrin e Jashtëm të Kosovës
13 shtator 2011
Al-Tayeb takon nesër ministrin e Jashtëm të KosovësMohamed Abdoul al-Halek13 shtator 2011
Sheikh al-Azhar kërkon njohjen e Kosovës nga vendet islame e të huajaMohamed Abdoul al-Halek14 shtator 2011
Ministri i Jashtëm i Kosovës konfirmon rëndësinë e njohjes së vendit të tij nga EgjiptiA. Sh. A.15 shtator 2011


Pasqyra e plotë e vizitës.


Intervistë e ministrit Enver Hoxhaj për “Epokën e re”Enver Hoxhaj: EU muss sich stärker in der Ukraine engagieren"Belgrad muss Souveränität des Kosovo akzeptieren"Kosovos Außenminister: "Serbien muss noch mehr machen"