Na ndiqni në:

Intervista

Ministri Enver Hoxhaj flet për prioritetet e diplomacisë së re të KosovësPolitika e jashtme nuk duhet të matet me numra

Relacioni i Kosovës me SHBA-të është dhe do të mbetet ndër misionet më të shenjta që ka...
më shumë
Hoxhaj: Serbia nuk mund të hyjë në BE, pa e pranuar pavarësinë e KosovësParis, 3 maj - Në një intervistë për “Radio France Internationale”, Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj duke iu...më shumë
Politika e jashtme e Kosovës duhet të definohet me strategji të reIntervistë me ministrin e Jashtëm të Kosovës, Enver Hoxhaj mbi strategjitë në fushën e diplomacisë, raportet me Shqipërinë, bisedimet me Serbinë.më shumë
Strategjia e EnveritDo të hartohet një strategji e politikës së jashtme, e cila do ta definonte se cila është pozita e Kosovës në rajonin e Ballkanit, në kontinentin europian...më shumë
Zgjedh Faqen
1234567891011
Artikuj: 64