Na ndiqni në:

Intervista

Nuk do të pranojmë asnjë ndërhyrjeDjegia e pikës kufitare në Jarinje nga strukturat paralele serbe nuk duhet të shihet vetëm nga perspektiva e pikës kufitare, por të shihet si një ndërhyrje e...më shumë
Ministri Hoxhaj: Kosova ka krijuar ambient të favorshëm për investimePrishtinë, 8 korrik 2011 - Gjatë vizitës në Itali, Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka dhënë një...më shumë
Ministri Hoxhaj : Shtetet dhe kufijtë kapituj të mbyllur në BallkanPrishtinë, 3 korrik 2011 – Gazeta e përditshme bullgare “Dnevnik” dhe Agjencia e Lajme e Sofjes “Novinite” kanë botuar dy intervista ekskluzive me Ministrin e...më shumë
Kosovo Foreign Minister Enver Hoxhaj: Redrawing Borders in the Balkans Is Closed ChapterExclusive interview of Novinite.com (Sofia News Agency) with Dr. Enver Hoxhaj, Foreign Minister of the Republic of Kosovo.më shumë
“Die Welt”: Liberalizimi i vizave do të ndikonte në mënyrë thelbësore në jetën e përditshme të kosovarëve Prishtinë, 20 qershor – Gazeta prestigjioze gjermane “Die Welt” ka botuar një bisedë me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së...më shumë
Pasqyrimi i vizitës së Ministrit Hoxhaj nga mediat JordanezeDisa nga intervistat e Ministrit Hoxhaj të bëra nga Mediat Jordanezemë shumë
Zgjedh Faqen
1234567891011
Artikuj: 64