Na ndiqni në:

Diplomacia Ekonomike


Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës tashmë ka draftuar Strategjinë për diplomaci ekonomike, e cila shumë shpejt do të publikohet për mediet si dhe do të plasohet në ueb-faqen zyrtare të MPJ-së dhe në mjetet tjera të komunikimit masiv. 


Kryeministrat Thaçi dhe Orban morën pjesë në Forumin Ekonomik në BudapestBudapest, 13 qershor 2012 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, së bashku me Kryeministrin hungarez, Viktor Orban, sot bën hapjen e Forumit Ekonomik...më shumë
Kosova promovon kapacitetet ekonomike para investitorëve francezëParis, 23 maj 2012 - Ambasada e Republikës së Kosovës në Francë në partneritet me Agjencinë franceze për zhvillimin ndërkombëtar të kompanive...më shumë
Kapacitetet investuese të Kosovës prezantohen në FrankfurtFrankfurt, 30 janar 2012 - Pas anëtarësimit vitin e kaluar në Forumin Ekonomik Gjermano-Aziatik, Kosova ka marrë pjesë dhe është prezantuar në mënyrë...më shumë
1